CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu se întâlnesc pentru prima dată în Liga Națională de baschet masculin după confruntarea din finala precedentei ediții

59
Foto © www.ebihoreanul.ro

CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu se întâlnesc pentru prima dată în Liga Națională de baschet masculin după confruntarea din finala precedentei ediții. Este însă a 3-a întâlnire oficială în interval de ceva mai mult de o lună între aceste formații. Va fi a 3-a confruntare directă la Arena Antonio Alexe în acest sezon, respectiv a 5-a consecutivă în ordine cronologică.

Ambele echipe au avut un start mai puțin reușit pe plan intern. Fiecare a întâmpinat dificultăți, în mod deosebit în deplasare. Lucru care ar trebui să facă din CSM CSU Oradea favorită în această confruntare, pentru ca peste patru zile, BC CSU Sibiu să aibă prima șansă la jocul revanșă din grupele FIBA Europe Cup, programa a se desfășura la Sala Transilvania.

Până acolo însă este un meci în care ambele echipe își pun mari ambiții. Dincolo de rivalitatea creată, ambele protagoniste au obiective clare. CSM-ul se întoarce în fața propriilor susținători după patru deplasări consecutive și va încerca să-și păstreze invincibilitatea la cea de-a 5-a apariție oficială în Arena Antonio Alexe pe parcursul acestui sezon competițional.

De cealaltă parte, CSU Sibiu vine pentru a 3-a oară consecutiv la Oradea în acest sezon și se află în căutarea victoriei. De ambele ori a fost aproape, dar în cele din urmă a pierdut. Prin urmare, este de așteptat ca galben-albaștrii să fie extrem de motivați, stare amplificată și de ultimele evoluții, pe care vor dori să le facă uitate.

Partida are loc duminică, ora 20:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Jocul va fi transmis în direct la Digi Sport.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.