CSM CSU Oradea și-a stabilit programul pentru următoarele două săptămâni

67
 

CSM CSU Oradea și-a stabilit programul pentru următoarele două săptămâni. Echipa de baschet masculin se va pregăti pe plan local în timpul săptămânii, urmând ca cele două săptămâni se pregătire să se finalizeze cu meciuri test.

 

Astfel, programul partidelor de verificare pentru echipa antrenată de Cristian Achim este următorul:

  • Vineri (02.10), vs U-BT Cluj-Napoca (în deplasare)
  • Sâmbătă (03.10), vs U-BT Cluj-Napoca (în deplasare)
  • Joi (08.10), vs BCM U FC Argeș Pitești (acasă)
  • Vineri (09.10), vs BCM U FC Argeș Pitești (acasă)

De menționat că cel de-al 2-lea jocu cu Piteștiul ar putea fi mai scurt dacă loturile celor două echipe nu vor fi complete la acel moment din rațiuni de accidentări.

Premergător acestor partide, întregul colectiv sportiv al echipei de baschet va fi supus unui nou test COVID-19.

Accesul publicului la aceste meciuri nu va fi permis, în conformitate cu prevederile Ordinului comun emis de Ministerele Tineretului și Sportului, respecti Sănătății – nr.1219/1634/2020.

Potrivit deciziilor Consiliului Director al Federației Române de Baschet din 21 septembrie 2020, startul sezonului competițional 2020/21 se va da pe 17 octombrie, cu pima fază a Cupei României la baschet masculin. CSM CSU Oradea a fost repartizată în grupă cu CSA Steaua București, SCM U Craiova și Athletic Constanța.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.