CSM CSU Oradea şi-a aflat adversarii din faza grupelor FIBA Europe Cup – ediția 2020/21

90

FIBA Europe a organizat, în cursul zilei de marți, la Munchen, tragerea la sorți pentru grupele FIBA Europe Cup – ediția 2020/21. Între echipele participante, pentru al 5-lea sezon consecutiv, se numără și CSM CSU Oradea.

Gruparea bihoreană a fost inclusă în urna a 2-a din totalul de patru. Potrivit anunțului făcut săptămâna trecură de organizatorul competiției, s-au format șapte grupe.

În urma extragerii efectuate s-a stabilit că CSM CSU Oradea va evolua în cadrul Grupei D. Parteneri de întrecere ai echipei bihorene în prima fază a FIBA Europe Cup vor fi Bakken Bears (Danemarca), BC CSU Sibiu și Besiktas Istanbul (Turcia).

Iată ordinea meciurilor pentru CSM CSU Oradea:

  • Etapa 1 – vs Besiktas Istanbul (acasă)
  • Etapa 2 – vs Bakken Bears (deplasare)
  • Etapa 3 – vs BC CSU Sibiu (acasă)
  • Etapa 4 – vs Besiktas Istanbul (deplasare)
  • Etapa 5 – vs Bakken Bears (acasă)
  • Etapa 6 – vs BC CSU Sibiu (deplasare)

Primele două clasate în fiecare grupă și cele mai bune două locuri 3 se califică în faza a 2-a a grupelor.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.