CSM CSU Oradea se duelează cu SCM Universitatea Craiova în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin

31
CSM Oradea
 

CSM CSU Oradea se duelează cu SCM Universitatea Craiova în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin. Tragerea la sorți a avut loc luni, la sediul Federației Române de Baschet.

 

Prima manșă se va desfășura pe 28 decembrie, la Craiova. Returul va avea loc la Oradea, cel mai probabil pe data de 15 ianuarie 2020 (singura dată disponibilă în calendarul CSM Oradea în luna ianuarie a noului an).

Celelalte dueluri din sferturile de finală sunt:

SCM Timișoara – BCM U FC Argeș Pitești
U-BT Cluj-Napoca – BC CSU Sibiu
Steaua București – Dinamo Știința București

Învingătoarele se califică la Final Four. Acesta va avea loc pe 8-9 februarie 2020 într-o locație ce va fi stabilită după disputarea sferturilor de finală.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.