9.2 C
Aleşd
vineri, 29 martie 2024

CSM CSU Oradea s-a reunit în cursul serii de sâmbătă

CSM CSU Oradea s-a reunit în cursul serii de sâmbătă. Întrunirea echipei pentru startul pregătirilor sezonului competițional 2020/21 s-a făcut la stadionul Iuliu Bodola din Oradea.

- Publicitate -

Au participat următorii jucători: Arturas Valeika, Dragan Zekovic, Nikola Markovic, Pavle Reljic, Cătălin Baciu, Bobe Nicolescu, Tudor Fometescu, Edi Petrescu, Vlad Marinău, Enzo Vescan, Luca Năstruț, Bogdan Creț, Denis Pătcaș și Raul Igna. Alături de ei s-au aflat antrenorii Cristian Achim, Milan Mitrovic și Marius Marinău, respectiv staff-ul medical alcătuit din Cristian Dan și Alin Iova. De asemenea, a fost prezent și directorul clubului, Șerban Sere.

Au absentat, motivat, jucătorii Aaron Broussard și Giordan Watson – carantină obligatorie, conform normelor în vigoare pentru cetățenii sosiți din Statele Unite ale Americii, respectiv antrenorul Radovan Markovic. Acesta ajunge la Oradea în cursul zilei de duminică (16.08).

După un scurt discurs, susținut de directorul clubului, medicul echipei de baschet și antrenorul principal al acesteia, prin intermediul căruia cei enumerați au subliniat necesitatea sportivilor și membrilor staff-ului de a se proteja pe ei înșiși, ceilalți componenți ai echipei, dar și întreaga societate din care fac parte, a demarat primul antrenament. Acesta a fost unul relativ scurt, cu durată de aproximativ 60 minute, de reacomodare la efort.

Roș-albaștrii vor susține un antrenament și în cursul zilei de duminică, pentru ca de la începutul săptămânii următoare să se treavă la un program cu câte două antrenamente zilnice. Durata și intensitatea antrenamentelor vor crește în zilele următoare.

În următoarea perioadă accentul se va pune pe latura fizică. Se va lucra pe parte de încărcare și pregătire fizică generală și specifică, absolut necesare după o pauză îndelungată, provocată de pandemia COVID-19. Antrenamentele se vor desfășura pe stadion, pe pista de alergare din incinta CSM Oradea Tenis Club, în pădurea din Băile Felix, respectiv în sala de forță de la Arena Antonio Alexe. Ședințele de pregătire se vor desfășura respectând normele în vigoare.

Sezonul competițional 2020/21 va demara în toamnă. Este încă neclar la ce dată, dar este limpede că pe parcursul lunii septembrie nu se va desfășura niciun meci oficial, cum este puțin probabil să se joace vreunul și în prima jumătate a lunii octombrie. CSM CSU Oradea s-a înscris în Liga Națională, Cupa României și FIBA Europe Cup.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,168FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
597CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI