CSM CSU Oradea s-a deplasat în formulă completă la Sibiu

58
Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor juca în Turcia în prima fază a FIBA Europe Cup – ediția 2020/21

CSM CSU Oradea s-a deplasat în formulă completă la Sibiu pentru următoarea provocare în sezonul competițional 2020/21. Roș-albaștrii urmează să susțină în această săptămână două partide la Sala Transilvania, contând pentru Turneul 3 al Ligii Naționale de baschet masculin.

Delegația CSM Oradea cuprinde 14 jucători, colectivul tehnic având astfel opțiunea de a alege cei 12 înscriși pe foaia de arbitraj înaintea fiecăruia dintre meciuri. Cei 14 au fost validați în cadrul ședinței tehnice desfășurată în cursul serii de luni, la Sibiu.

Iată efectivul de jucători eligibil pentru turneul de la Sibiu:

  • Fundași – Giordan Watson, Aaron Broussard, Stephen Holt, Pavle Reljic, Tudor Fometescu, Vlad Marinău
  • Extreme – Garlon Green, Bobe Nicolescu, Edward Petrescu, Enzo Vescan
  • Pivoți – Arturas Valeika, Dragan Zekovic, Nikola Markovic, Cătălin Baciu

CSM CSU Oradea are un bilanț general de 3-0 după primul turneu, pe care l-a găzduit între 10-13 decembrie anul curent. CSM-ul a obținut victorii cu CSM Târgu Jiu, CSM Galați și SCM Timișoara. Bihorenii au stat la turneul al 2-lea.

Iată programul echipei la turneul de la Sibiu:

  • Marți, ora 19:30, vs BC CSU Sibiu
  • Miercuri, ora 16:00, vs BCM U FC Argeș Pitești

Ambele partide vor fi transmise în direct la DigiSport și LookSport.

Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.