CSM CSU Oradea întâlnește Dinamo București într-un meci restant din Liga Națională de baschet masculin 

47

CSM CSU Oradea întâlnește Dinamo București într-un meci restant din Liga Națională de baschet masculin. Meciul are loc miercuri, ora 18:00, la Arena Antonio Alexe.

 

Formația antrenată de Cristian Achim vine după victoria repurtată la București, pe terenul Stelei București. În schimb, Dinamo a învins, tot în deplasare, pe CSM Petrolul Ploiești. Oradea are 16-7 la general și ocupă locul 7 în ierarhia provizorie, având mai puține meciuri disputate decât echipele ce o devansează. Dinamo are 12-13 la general și ocupă locul 10.

Este un meci important pentru ambele combatante. Roș-albaștrii luptă pentru obținerea avantajului terenului propriu în primul tur al playoff-ului. În schimb, Dinamo încearcă să se califice în playoff, orice rezultat fiind important în meciurile rămase până la încheierea sezonului regulat.

Noul antrenor al lui Dinamo București, Hakan Demir, este recunoscut ca fiind extrem de exigent și care cere efort total din partea elevilor săi. În aceste condiții se anunță o misiune dificilă, în care ne putem aștepta la un adversar motivat și combativ. Sportivii antrenați de Cristian Achim vor avea nevoie de sprijinul publicului local într-o partidă deloc ușoară.

Fiind o partidă restantă, din pricina unor probleme de Covid-19, este în vigoare așa numitul fair-play competițional implementat de Federația Română de Baschet. Meciul trebuia să se desfășoare pe 19 Ianuarie anul curent, astfel încât jucătorii care nu se aflau sub contract cu cele două echipe la acea dată nu vor avea drept de joc la duelul de miercuri. Prin urmare, CSM CSU Oradea nu poate conta pe serviciile lui Strahinja Jovanovic. De asemenea, va absenta Dovis Bickauskis, accidentat. De cealaltă parte vor absenta Ricky Tarrant și Justin Jackson (fără drept de joc).

În tur, la București, CSM CSU Oradea a învins cu scorul de 77-61.

Bilete se pot achiziționa AICI. Abonamentele sunt valabile la acest eveniment. Jocul este transmis în direct la TV, pe DigiSport și LookSport, respectiv online pe FRB TV (YouTube).

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.