CSM CSU Oradea abordează turneul 6 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin în formulă completă

113
 

CSM CSU Oradea abordează turneul 6 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin în formulă completă. Roș-albaștrii mizează pe toți jucătorii din efectivul primei echipe pentru confruntările cu Dinamo București și SCM U Craiova.

Colectivul sportiv al secției de baschet de la CSM Oradea a efectuat testul COVID-19 obligatoriu premergător turneului în cursul dimineții de luni (18.01). Pe parcursul serii aceleiași zile au parvenit rezultatele, sportivii și staff-ul fiind declarați apți din punct de vedere epidemiologic pentru meciurile de miercuri și joi.

Ambele meciuri demarează la ora 19:00. Ele sunt transmise în direct pe canalul YouTube al Federației Române de Baschet (FRB TV).

Se anunță două confruntări importante, în compania unor echipe ce au demonstrat potențial și capacitate de efort. Atât Dinamo, cât și Craiova au oferit numeroase momente de baschet de înaltă ținută și au resurse pentru a continua în acelați mod.

Pe de altă parte, CSM-ul a avut destule momente în care a arătat bine, dar la fel de multe în care nivelul de concentrare și implicit efortul nu au fost la nivelul dorit și așteptat. Acestea sunt aspecte necesare în jocul roș-albaștrilor la turneul 6 pentru a obține victoria în acest meci.

Programul turneului de la Arena Antonio Alexe:

Miercuri (20.01.2021)
SCM U Craiova vs CS SCM Timișoara – ora 16:00
CS Dinamo București vs CSM CSU Oradea – ora 19:00

Joi (21.01.2021)
CS SCM Timișoara vs Dinamo București – ora 16:00
CSM CSU Oradea vs SCM U Craiova – ora 19:00

Meciurile vor putea fi urmărite în transmisiune directă pe platforma FRB TV (YouTube).

Potrivit normelor legale în vigoare, accesul publicului la aceste meciuri nu va fi permis.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.