1.5 C
Aleşd
marți, 19 martie 2024

CSM CSU Oradea a obținut cea de-a 10-a victorie consecutivă în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21

CSM CSU Oradea a obținut cea de-a 10-a victorie consecutivă în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21. Roș-albaștrii au depășit Steaua București, scor 81-76, în ultimul joc al turneului 14, desfășurat la Arena Antonio Alexe din Oradea.

- Publicitate -

Amfitrionii au început modest jocul, văzându-se conduși pe tabela de marcaj pe tot parcursul secvenței inaugurale. CSM-ul a egalat în două rânduri, dar nu a putut prelua conducere. Scorul la prima pauză a fost de 15-17.

Aaron Broussard a transformat o aruncare de trei puncte, după ce a înscris de la linia de pedeapsă, pentru a aduce primul avantaj orădenilor. Steaua a reacționat și a revenit la conducere. De șase ori s-a schimbat situația pe tabela de marcaj în această perioadă de joc. CSM-ul a înscris ultimele șapte puncte ale reprizei și a trecut definitiv la conducere. Scorul după 20 minute era de 42-36.

Repriza a 2-a a demarat favorabil elevilor lui Cristian Achim. Aceștia au dublat avantajul de la pauză în urma unei succesiuni de trei acțiuni. Apărarea bihorenilor a funcționat bine pe tot parcursul celui de-al 3-lea sfert, scorul devenind 60-48, cu zece minute rămase de disputat.

Americanii Kenny Brown și Maurice Creek s-au dezlănțuit în secvența decisivă alimentând jocul ofensiv al Stelei. Militarii au amenințat avantajul gazdelor pe tabela de marcaj, însă CSM-ul a găsit în cele din urmă soluții să rămână la conducere. Aaron Broussard a avut un aport consistent, iar Dragan Zekovic a punctat de la mare distanță într-un moment important asigurându-se că Oradea menține un avantaj care să o ferească de emoții în ultimul minut al partidei.

Aaron Broussard a totalizat 24 puncte, 3 recuperări, 2 intercepții, Dragan Zekovic a adăugat 17 puncte, 7 recuperări, iar Stephen Holt a terminat cu 10 puncte, 3 intercepții pentru CSM CSU Oradea. În replică, Kenny Brown a reușit 28 puncte, 6 pase decisive, Maurice Creek a adăugat 20 puncte, 6 recuperări, 5 intercepții, iar Titus Nicoară a încheiat cu 11 puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive pentru Steaua București.

CSM CSU Oradea are 20-5 la general după acest meci și se situează pe locul 3. Roș-albaștrii au o restanță cu CSM Galați, luni, ora 15:00, la Sibiu, în transmisiune directă pe FRB TV (YouTube). În cazul unui succes, orădenii vor termina sezonul regulat pe locul al 2-lea. În caz contrar se vor clasa pe locul 3.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,133FaniÎmi place
1,741CititoriConectați-vă
396CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI