4.2 C
Aleşd
vineri, 19 aprilie 2024

CSM CSU Oradea a învins echipa piteşteană BCM U FC Argeș

 

CSM CSU Oradea a învins echipa piteşteană BCM U FC Argeș, cu scorul de 82-76duminică seara, în ultima etapă din prima fază a Ligii Naționale de baschet masculin.

- Publicitate -

Partida a început cu Watson, Richard, Fometescu, Zekovic și Valeika, iar după primul sfert gazdele conduceau cu scorul de 21-15.

Secvența a 2-a a fost una lipsită de inspirație din partea ofensivei bihorene, iar piteştenii au profitat de aceste momente, trecând la conducere, în pauza mare ei având un avantaj de trei puncte, scor 42-39,.

Repriza secundă a consemnat un joc defensiv mult mai bun pentru orădeni, lucru dublat de un nivel de agresivitate pozitivă în faza de atac, astfel CSM-ul a avut o revenire spectaculoasă, terminat sfertul al treilea în avantaj, cu 59-57.

Secvenţa decisivă a început bine pentru oaspeţi, dar orădenii au ripostat imediat, au revenit în avantaj pe tabelă şi, după un final de joc foarte bun al lui Watson, orădenii s-au impus cu scorul de 82-76, fapt care a consemnat victorie în primul meci de acasă din noul an pentru „leii roşii”.

Dragan Zekovic a fost principalul marcator, după ce a totalizat 18 puncte. El a fost urmat de Marcus Ginyard, cu 14 puncte, şi de Muhamed Pasalic, autor a 13 puncte.

În acest fel, CSM CSU Oradea a încheiat prima fază a sezonului regulat din Liga Națională cu nouă victorii și cinci înfrângeri, pe locul al 4-lea în clasament.

Faza a doua va demara la finele săptămânii viitoare, când CSM CSU Oradea va juca în deplasare, la Craiova.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,218FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
861CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI