9.2 C
Aleşd
vineri, 29 martie 2024

CSM CSU Oradea a încheiat sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin cu o înfrângere pe terenul lui BCM U FC Argeș Pitești, scor 90-81

CSM CSU Oradea a încheiat sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin cu o înfrângere pe terenul lui BCM U FC Argeș Pitești, scor 90-81. Partida a avut loc sâmbătă, iar de la început pentru orădeni au evoluat Watson, Richard, Nicolescu, Zekovic și Valeika.

- Publicitate -

Formația gazdă a marcat cu generozitate în debutul meciului, desprinzându-se la 11-2 în primele două minute și jumătate de joc. Antrenorul Achim a apelat la o schimbare, reluând jocul cu Markovic în teren. Valeika a comis devreme a 2-a greșeală personală. Ofensiva CSM-ului a funcționat mai bine pe finalul primei secvențe, însă Piteștiul conducea cu scorul de 24-17 la prima pauză.

Sean Barnette a fost trimis în teren pentru prima dată în debutul secvenței a 2-a, acesta fiind primul joc oficial pentru american după mai bine de un an și jumătate. CSM-ul a jucat mai bine în sfertul al 2-lea, reușind să egaleze situația pe tabela de marcaj de două ori. Dragan Zekovic a căzut rău în sfertul al 2-lea și a resimțit dureri la genunchi, iar Nikola Markovic a comis a treia greșeală personală. Orădenii au avut o nouă cădere abruptă în finalul reprizei, piteștenii profitând pentru a se desprinde la 50-38, scor consemnat la jumătatea partidei.

Repriza secundă a început cu Watson, Pasalic și Richard la perimetru, respectiv cu Zekovic revenit după problema medicală întâmpinată în prima jumătate și Valeika. CSM-ul a alternat momentele bune cu cele mai puțin inspirate. Richard a ieșit la rampă pe finalizare pentru a strânge situația la cinci puncte, însă formația gazdă a găsit soluții să reacționeze. Țîbîrnă și Barnette au fost trimiși în teren pe finalul acestei secvențe, primul marcând ultimul coș al orădenilor în sfertul 3. Scorul cu zece minute înainte de final a fost de 73-66 în favoarea echipei gazdă.

Ofensiva orădeană a întâmpinat dificultăți în debutul secvenței decisive atât în construcție, cât și la finalizare. Markovic a comis a 4-a greșeală personală în debutul acestei perioade de joc. CSM-ul a marcat doar două puncte în primele trei minute ale sfertului 4. Barnette a înscris de trei ori consecutiv, dar formația din Pitești a replicat din nou. Barnette s-a evidențiat și cu un capac. Tony Bishop a marcat de două ori de pe semicerc pentru a desprinde decisiv echipa gazdă. Finalul a fost controla de argeșeni.

Kris Richard a totalizat 21 puncte, Sean Barnette a adăugat 15 puncte, Muhamed Pasalic a terminat cu 12 puncte, iar Giordan Watson a avut 10 puncte.

CSM CSU Oradea încheie sezonul regulat cu un bilanț general de 15-9, pe locul 3.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,169FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
594CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI