CAO a remizat, scor 1-1, cu CFR II Cluj

44

Deşi au avut meciul în mână, jucătorii de la CAO au trebuit să se mulţumească în cele din urmă cu un singur punct, sâmbătă, în partida din etapa a II-a a Ligii a 3-a, cu CFR II Cluj.

Cu patru ocazii clare în primele 20 de minute, toate avându-l în prim-plan pe decarul Florin Chitaş, elevii antrenorului Florin Fărcaş au dat semn că sunt la timonă şi pot câştiga jocul, desfăşurat pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, dar până la pauză nu au reuşit să găsească drumul spre gol. 

În repriza a doua însă, pe lângă ocazii au apărut şi golurile. În minutul 56, Alex Lezeu s-a înălţat şi a reluat imperial din şase metri, sub transversală, după o centrare venită de la acelaşi Chitaş.

Deşi se părea că orădenii au sub control situaţia din teren, chiar având şi alte şarje ofensive periculoase, când spectatorii aşteptau fluierul final, în minutul 90, oaspeţii au dat lovitura şi au înscris pentru 1-1, după ce Darius Stănilă a scăpat la limita ofsaidului, singur cu portarul Barabaş, învingându-l pe aceasta. 

Deşi e greu de crezut, în prelungiri, clujenii puteau obţine toate cele trei puncte puse în joc, dar Barabaş a scos de lângă bară un şut bun al clujenilor. S-a încheiat 1-1, cu regretul că elevii antrenorului Florin Fărcaş au scăpat victoria printre degete.

Astfel, după două etape, CAO are 4 puncte în clasament, cu o victorie şi un egal.

CA Oradea – CFR II Cluj 1-1 (0-0)

Au marcat: Alex Lezeu (min. 56) / Darius Stănilă (min. 90)

CAO: Barabaş – Cr. Copil, Letan, D. Stan, Ioviţă – R. Ardelean (min. 90 M. Kovacs), Gunie – C. Roşu (min. 81 Cîrjan), A. Lezeu (min. 68 D. Marina), Chitaş (min. 90 A. Popa) – A. Gheorghiţă (min. 68 Hossu). Antrenor: Florin Fărcaş

CFR II- Pânzariu – Ad. Ilie, Bălan, Milchiş (min. 80 Fărcăşan), Popsa, Sg. Luca, R. Silaghi, T. Lucaci, Fl. Todoran, Gondiu (min. 56 Stănilă) şi Sucitu (min. 80 Bucică). Antrenor: Alin Minteuan.

Au arbitrat: Krisztina Szabo (Crişeni – SJ) – Ioan Alexandru Corb (Satu Mare) şi Zsolt Kopriva (Carei)

În etapa a III-a, CAO va juca pe terneul celor de la Someşul Dej, sâmbătă, 11 septambrie, dar până atunci, miercuri, 8 septembrie, de la ora 16:30, va susţine meciul din turul 4 al Cupei României, cu Universitatea Cluj. Patrida va avea loc tot la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.