7 C
Aleşd
joi, 18 aprilie 2024

Campionatul Ligii a II-a la fotbal programează în această săptămână o etapă intermediară

 

Campionatul Ligii a II-a la fotbal programează în această săptămână o etapă intermediară. Este vorba despre runda cu numărul 35, care se va desfășura pe durata a două zile, miercuri și joi. Miercuri sunt programate însă marea majoritate a disputelor, în timp ce joi vor avea loc ultimele două confruntări.

- Publicitate -

Singura reprezentantă a județului Bihor din competiție, echipa Luceafărul Oradea va evolua în deplasare, la Motru, în compania celor de la Pandurii Tg. Jiu.

Precum majoritatea disputelor din această etapă, și partida în care va fi implicată Luceafărul va debuta de la ora 18, meciul urmând a se desfășura în orașul gorjean Motru, acolo unde își dispută pe teren propriu partidele de acasă din acest sezon Pandurii Tg. Jiu.

După victoria de sâmbătă, din fața arădenilor de la UTA, bihorenii se prezintă la acest meci cu un moral bun, urmând a aborda partida de pe o poziție mai liniștitoare a clasamentului decât adversara din Tg. Jiu. Astfel, elevii antrenorului Cristian Lupuț au 43 de puncte și ocupă locul 12 al ierarhiei la zi, în timp ce gazdele, de la Pandurii, vor aborda disputa de pe locul al 16-lea, cu 34 de puncte.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,215FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
856CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI