Campionatul de tenis cu piciorul: etapa a II-a se organizeaza in weekend la Oradea

48

Asociatia Judeteana de Fotbal-Tenis Bihor si FUTNET ORADEA a programat in acest weekend (sambata 8 iunie 2019) etapa a II-a din Campionatul Romaniei la Tenis cu Piciorul.

Iubitorii sunt asteptati la baza de agrement din cadrul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bihor, Str. Mihai Eminescu, Nr. 11, Oradea.

Echipe participante: TENGO SALONTA, JSF CLUJ, FUTNET TIMISOARA, DUMBRAVITA TIMIS, BLACK HILL V. DORNEI, RECHINII TEHNICI, TENGO SALONTA JR., FUTNET ORADEA , BUCOVINA TEAM Campulung Moldovenesc.

PROGRAM DE DESFASURARE
09.00 – SOSIREA ECHIPELOR LA TEREN
09.00-09.30 SEDINTA TEHNICA
09.30-13.30 DESFASURARE MECIURI GRUPE
13.30-14.30 PAUZA DE MASA
14.30-18.30 FINALE, SEMIFINALE
LOC. 5/6 7/8
18.30-18.45 FESTIVITATE DE PREMIERE

Etapa a III-a este programata pe data de 6 iulie 2019 la Vatra Dornei – organizator Black Hill si AJFTB. Cei interesați vor putea achizitiona mingi speciale pentru tenis cu piciorul.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.