5.3 C
Aleşd
vineri, 1 decembrie 2023
 

„Bihorul în mișcare”, întrecerile finale ale concursului de cros

Parcul I.C. Brătianu din Oradea a găzduit vineri întrecerile finale ale concursului de cros desfășurat în cadrul proiectului „Bihorul în mișcare”, o acțiune organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor și Inspectoratul Școlar Județean Bihor pentru elevii de clasele a V-a și a VI-a și care mai cuprinde și competiții de handbal și minifotbal.
Etapa finală a întrecerilor de cros a reunit la start aproape 120 de elevi, concurenți care s-au calificat pentru această fază după ce s-au clasat pe primele zece locuri la etapa anterioară, desfășurată în șase zone ale județului (Oradea, Salonta, Valea lui Mihai, Aleşd, Marghita şi Beiuş).
La băieți, învingător a fost Adrian Bejușca, de la Școala „Oltea Doamna”, urmat de Claudiu Manea, de la Școala „Nicolae Bălcescu”, tot din Oradea, iar pe locul III s-a clasat David Șuta, de la Şcoala „Zelk Zoltan” din Valea lui Mihai.
La fete, învingătoare a fost Patricia Goina (fiica fostului poloist Cosmin Goina), de la Şcoala nr. 11 din Oradea, urmată de Beatrix Nan, de la Liceul Teoretic „Ady Endre” tot din Oradea, iar pe poziția a III-a de Timea Ivan, de la Şcoala nr. 1 Sâniob.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,462FaniÎmi place
1,747CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI