„Bihorul în mișcare” a ajuns în fața fazei finale

155

Întrecerile de cros înscrise în cadrul acțiunii „Bihorul în mișcare” au ajuns în fața fazei finale. Astfel, după ce toate cele șase zone ale județului și-au desfășurat întrecerile la nivel local, primii zece clasați, băieți și fete, la aceste zone și-au câștigat dreptul de a paticipa la faza finală, programată vineri, în Parcul IC Brătianu din Oradea.

 
Startul finalei din Parcul IC Brătianu este programat de la ora 13, iar la el vor participa 120 de concurenți, 60 de băieți și 60 de fete.
La sfârșit organizatorii anunță premii frumoase, constând în echipamente sportive, oferite de magazinul Dechatlon, dar și pachete de la Selgros. De asemenea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor va acorda medalii la primii zece clasați.
„Bihorul în mișcare” este o acțiune sportivă pe care Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor o organizaează la trei ramuri sportive, cros, handbal și minifotbal, pentru elevii din clasele a V-a și a VI-a.
În ceea ce privește faza finală de la handbal și minifotbal, aceasta va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare.
 

Urmărește-ne și pe Google News