„Bihorul în mișcare” a ajuns în fața fazei finale

155

Întrecerile de cros înscrise în cadrul acțiunii „Bihorul în mișcare” au ajuns în fața fazei finale. Astfel, după ce toate cele șase zone ale județului și-au desfășurat întrecerile la nivel local, primii zece clasați, băieți și fete, la aceste zone și-au câștigat dreptul de a paticipa la faza finală, programată vineri, în Parcul IC Brătianu din Oradea.

 
Startul finalei din Parcul IC Brătianu este programat de la ora 13, iar la el vor participa 120 de concurenți, 60 de băieți și 60 de fete.
La sfârșit organizatorii anunță premii frumoase, constând în echipamente sportive, oferite de magazinul Dechatlon, dar și pachete de la Selgros. De asemenea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor va acorda medalii la primii zece clasați.
„Bihorul în mișcare” este o acțiune sportivă pe care Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor o organizaează la trei ramuri sportive, cros, handbal și minifotbal, pentru elevii din clasele a V-a și a VI-a.
În ceea ce privește faza finală de la handbal și minifotbal, aceasta va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.