5.3 C
Aleşd
vineri, 26 aprilie 2024

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea și-au luat revanșa în fața piteștenilor de la BCM U FC Argeș

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea și-au luat revanșa, sâmbătă seara, în fața piteștenilor de la BCM U FC Argeș, în cel de-al doilea meci din primul tur al play-off-ului Ligii Naționale.

- Publicitate -

După ce joi au pierdut, la capătul unui joc slab, de această dată elevii antrenorului Cristian Achim au reușit să-i învingă pe cei de la BCM U FC Argeș, la o diferență clară, de 30 de puncte, cu scorul de 88-58. Diferența pe tabelă s-a conturat însă în jumătatea secundă a partidei, după ce în primele două sferturi, oaspeții s-au aflat în avantaj. Astfel, după primele zece minute, BCM U FC Argeș conducea cu 21-19. Apoi, în sfertul secund, piteștenii și-au dublat diferența, după ce au câștigat aceste zece minute cu 19-17. În acest fel, scorul în pauza mare a fost de 40-36 în favoarea oaspeților.

De la vestiare, bihorenii au ieșit însă mult mai motivați, dornici de a întoarce rezultatul de partea lor. Astfel, în sfertul III au marcat 30 de puncte, față de doar 13 ale argeșenilor, iar scorul ultimei pauze a devenit 66-53 pentru CSM CSU.

În ultimele zece minute, elevii antrenorului Cristian Achim nu le-au mai dat nicio șansă adversarului, desprinzându-se tot mai clar și după ce au marcat 22 de puncte și au primit numai 5, au obținut în final o victorie la 30 de puncte, cu scorul de 88-58.

Astfel, bihorenii și-au luat „cu vârf și îndesat” revanșa, după ce au cedat prima partidă, egalând la 1 victoriile în meciurile directe.

Nu s-au schimbat foarte multe din punctul meu de vedere. Este 1-1 și atât. Această victorie este indiscutabil o victorie, dar atât. Bineînțeles că dacă plecam de aici cu 0-2 era greu spre imposibil să mai răsturnăm situația, astfel încât e important că am câștigat. Însă această serie se termină când o echipă obține trebui victorii. Probabil că am fost puțin apăsați în aceste meciuri de faptul că jucăm pe teren propriu și suntem obligați să câștigăm. Se întâmplă că acest lucru să aibă un efect nedorit de noi, însă mă bucur de intensitatea cu care am jucat. Nu am mai fost surprinși deloc de apărarea lor. Însă cheia, cred eu că a fost intensitatea cu care am jucat”, a declarat, la final, antrenorul echipei bihorene, Cristian Achim.

Florin Mihalca

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,412FaniÎmi place
1,738CititoriConectați-vă
930CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI