Băieţii de la CSM CSU Oradea vor încheia anul 2018 cu un joc în deplasare

42

Băieţii de la CSM CSU Oradea vor încheia anul 2018 cu un joc în deplasare, cum de altfel vor începe şi anul 2019, tot cu un meci pe teren străin.

Astfel, campionii vor susține următoarele două partide în deplasare. Este vorba despre ultimul joc oficial din anul 2018, respectiv primul din 2019. Ambele contează pentru prima fază a sezonului regulat în Liga Naționale de baschet masculin.

Mai întâi, în acest week-end, sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, „leii roşii” vor întâlnipe BC CSU Sibiu, într-o partidă ce va contapentru etapa a 12-a. Jocul va fi transmis în direct la DigiSport, de la Sala Transilvania Sibiu.

Apoi, duminică, 6 ianuarie, cu începere tot de la ora 18:00, formația antrenată de Cristian Achim se va duela cu U-BT Cluj-Napocaîntr-un meci contând pentru etapa a 13-a. Și această confruntare va fi transmisă în direct la DigiSport, de la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Se anunţă, aşadar, două dintre cele mai dificile partide din actuala ediţie de campionat, dacă nu cumva chiar cele mai dificile, pentru băieţii de la CSM CSU.

Reamintim totuşi că CSM CSU Oradea se situează pe podiumul Ligii Naționale, în Grupa valorică A după disputarea primelor 11 petape. „Roș-albaștrii” au o serie activă de cinci victorii și un bilanț general de opt victorii cu trei meciuri pierdute.