Atletul orădean Laviniu Chiș este campion național

106
Laviniu Chiș
 

Desfășurat pe platoul din stațiunea bihoreană Băile Felix, Campionatul Național de cros pentru seniori, tineret și juniori a consemnat performanța remarcabilă a atletului orădean Laviniu Chiș care a devenit campion național.

 

El a parcurs cei 8.000 de metri în timpul de 25 min 06,85 sec, devansându-i pe următorii clasați, Adrian Garcea (CS Pandurii Târgu Jiu), cu 25 min 33,27 sec și Mihai Cochior (CSM Politehnica Iași), cu 25 min 39,71 sec.

Laviniu Chiș este legitimat la CSM CSU Oradea, fiind pregătit de antrenorul Robert Olah.

Competiția a fost organizată de Asociația Județeană de Atletism Bihor, în colaborare cu Direcția Județeană de Atletism Bihor, sub egida Federației Române de Atletism. La întreceri au luat parte 126 de atleți de la cluburi din întreaga țară.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.