AS Vadu Crisului – CSC Viitorul Bratca 3-2

721
CSC Viitorul Bratca

La ultima sedinta a Consiliului Local din Vadu Crisului  din data 30 septembrie ing. Ioan Hasas, viceprimarul comunei Vadu Crisului a cerut sprijin consilierilor locali  pentru sustinerea promovarii echipei de fotbal in liga a IV-a.

Este un moment prielnic, avem o baza sportiva buna,  teren cu iarba, teren sintetic, sala de sport, o echipa pe locul II in seria I. a campionatului esalonului V., lotul de jucatori coordonati de catre Adi Jolte este omogen, pe langa axa centrala cu Mihok G.Erik, nominalizat anul trecut la cel mai bun portar al seriei la 19 ani, veteranii Chis, Sebestean Madalin, Mircea Madar, Dumiter Calin care dau coloana echipei, avem niste baieti tineri talentati, ambitiosi, muncitori, 95% din Vadu Crisului si din zona, a spus vicele. Chiar daca vor creste cheltuielile cu echipa, dar vom putea integra in campionatul de juniori al ligii a IV. echipa de copii care este angrenată momentan in campionatul de copii. In plus, in acest Consiliu Local actual compus din 13 consilieri, santem patru persoane (primarul Cosma Dorel, viceprimarul, prof.Reti Lucian si jr. Lup Doru) care am jucat la echipa din Vadu Crisului, a mai spus acesta.

Duminica, 6 octombrie, de la ora 15 echipa din Vadu Crisului a primit vizita echipei din Bratca. Gazdele au pornit ca favorite, mijlocasii Sebestean, Radu Seghedi si Madar impartind mingi pe care scria “gol” catre Munteanu, Marius Gubici si Dumiter…si cei trei atacanti au reusit sa marcheze pe rand. Scorul dupa 20 de minute era favorabil gazdelor prin golurile marcate de Alex, Munteanu si Gubici.

Meciul a luat insa o alta turnanta. Gubici, dealtfel un tanar talentat la 19 ani, cu un simti extraordinar al portii, a fost eliminat dupa primele 25 de minute pentru injurii aduse arbitrului central, lasand echipa in inferioritate numerica. Astfel, in loc  ca sa fie un meci de antrenament, gazdele au trebuit ca sa munceasca pentru victorie, scorul evoluind la 2-1, cu un voleu de mondiale al lui Paduretu; 3-1, gol Dumiter in minutul 48 si 3-2,gol Garz in minutul 53.

In final, dupa un meci viu disputat, cu ocazii de ambele parti, cei din Vadu Crisului au ratat si o lovitura de la 11 metri, portarul oaspetilor avand o prestatie foarte buna dealungul jocului.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.