Aleșdeanul Bucsias Levente printre medaliați la CN de juniori

894
Bucsias Levente printre medaliați la CN de juniori

Campionatul Naţional de tir sportiv pentru juniri, în probe de aer comprimat, au consemnat evoluțiile remarcabile ale sportivilor de la CSU Oradea.

Aceștia și-au trecut în cont cinci medalii, dintre care una de aur și patru de argint. Performera delegației orădene a fost Alexia Lezeu (aflată încă la categoria de vârstă junioare III), care a surclasat sportive mult mai experimentate, în proba de pușcă 60 focuri are comprimat.

Ceilalți sportivi medaliați au fost: Vivianne Mangra, Andreea Pop, Magdiel Sipa, la pușcă, respectiv Norbert Grama, Bucsias Levente și Victor Lupșea, la pistol.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.