Aleșdeanul Bucsias Levente, campion național la proba de pistol

495

În perioada 10-13 februarie au avut loc la București, la Poligonul „Iosif Sârbu”, întrecerile Campionatelor Naționale tir sportiv pentru probele de aer comprimat la juniori III.

 

Cu această ocazie, pistolarul aleșdean Levente Bucsias a reușit să câștige detașat proba sa, cu un punctaj de 377 p. Titlul de vicecampion național la proba de pistol i-a revenit tot unui sportiv bihorean, și anume Patrick Puie, care a acumulat 352 puncte.

Al treilea component al echipei orădene, Răzvan Pantea, s-a clasat pe locul IV, cu un total de 321 puncte.

În urma acestor evoluții, cei trei pistolari bihoreni au realizat fiecare un record personal și s-au clasat pe locul I cu echipa, cu un total de 1.050 puncte.

Următorul concurs de obiectiv al sportivilor din cadrul secției de tir sportiv de la CSU Oradea este Campionatul Național de aer comprimat pentru tineret, care se va desfășura tot la București în perioada 11-14 martie.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.