Aleșdeanul Bucsias Levente, campion naţional la pistol sport şi pistol viteză

464

Sportivii orădeni ai clubului CSU au reuşit să cucerească 34 de medalii la întrecerile Campionatelor Naţionale de juniori II şi III cu arme de foc, care au avut loc la Bucureşti, între 25 și 27 septembrie.

 

Dintre elevii antrenorilor Vasile Leţ şi Adriana Floruţa, la toate probele de puşcă masculin s-a remarcat sportivul Magdiel Şipa, care a câştigat titlul de campion naţional. Alături de acesta, în probele feminine, sportiva Alexia Lezeu a devenit vicecamioană naţională la 20 de focuri picior şi 3 poziţii x 20 de focuri, atât la juniori II cât şi la juniori III. De asemenea, echipa feminină de puşcă, formată din Alexia Lezeu, Andreea Pop şi Bodoni Kinga şi-a adjudecat titlul de vicecampioană naţională la toate probele atribuite lor.

La probele de pistol masculin s-a evidenţiat, mai ales, sportivul din Aleșd, Bucsias Levente, care şi-a adjudecat titlul de campion naţional, la pistol sport şi pistol viteză.

De asemenea, Patrick Puie a cucerit titlul de vicecampion naţional în proba de pistol viteză, iar Răzvan Pantea a obţinut cea de-a treia poziţie la cele două probe de pistol.

Şi echipa masculină, formată din cei trei sportivi, a obţinut rezultate frumoase, obţinând primul loc la toate probele de pistol, la ambele campionate susţinute.

La pistol feminin, Annalisa Toader şi-a adjudecat locul III la probele de 40 de focuri viteză şi sport, iar echipa feminină a cucerit titlul de campioană naţională la toate probele participante.

Conform antrenorilor Adriana Floruţa şi Vasile Leţ, sportivii secţiei de tir sportiv de la CSU Oradea se pregătesc în această perioadă pentru sezonul de aer comprimat, la care vor începe competiţiile luna viitoare.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.