AJF Bihor pregăteşte prima ediţie a Campionatului de fotbal OLD Boys

469
Crișul Aleșd 4 -800x450

AJF Bihor demarează pentru prima dată în istoria sa Campionatul de fotbal OLD Boys-AJF Bihor.

Acest demers s-a realizat la dorința comună a foștilor fotbaliști emblematici din Bihor sau a persoanelor trecute de prima tinerețe care doresc să continue practicarea în formă organizată a acestui joc minunat.

Meciurile se vor desfășura pe teren dimensiuni normale, 2 reprize a câte 35 minute, sistem tur-retur cu pauză de 3 săptămâni între etape.

Acest turneu este dedicat persoanelor peste 40 de ani, în componența echipei putând fi și 2 jucători peste 35 de ani. Detalii și înscrieri, informații privind regulamentul, la sediul AJF Bihor sau telefon 0745 944583.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.