Academia de fotbal CSM Oradea își extinde colectivul

154
Stelian Farcău
Stelian Farcău
 

Conducerea clubului a semnat un angajament cu Stelian Farcău, acesta urmând să i se alăture lui Florin Fărcaș în coordonarea activității fotbalistice la nivel juvenil în cadrul proiectului de la CSM Oradea.

 

Născut pe 27 decembrie 1974, Farcău a fost jucător de fotbal la nivel profesionist. El a activat pentru echipele FC Bihor, Olimpia Satu Mare și Liberty Salonta.

Stelian este absolvent al Universității de Vest Vasile Goldiș din Arad, unde a urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport. El deține licență UEFA de categorie A ca antrenor.

După încheierea activității de jucător, el a început activitatea ca antrenor, aflându-se pentru a scurtă perioadă la cârma lui FC Bihor. Această funcție a avut-o pe parcursul sezonului competițional 2011/12.

În luna iunie 2013 a început activitatea de scouter pentru Liberty Sport Management. Ulterior, a fost angajat de celebrul club de fotbali britanic Arsenal Londra ca scouter în academia acestei structuri. El a demarat această colaborare în 2018.

Venirea lui Stelian Farcău în cadrul Academiei de fotbal CSM Oradea este un semnat cât se poate de clar cu privire la ambițiile pe care conducerea clubului le are față de dezvoltarea sectorului juvenil în fotbalul orădean. Acesta a oferit o serie de talente către fotbalul internațional de nivel înalt, cel mai recent astfel de nume fiind Patrik Gânțe.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.