A.S. Vadu Crișului pe locul I. în liga V-a, seria Nord

614
 

Rezultatele etapei din acest weekend din cadrul campionatului Ligii a V-a la fotbal, seria I. al Asociatiei Judetene Bihor a propulsat echipa comunei Vadu Crisului pe primul loc al clasamentului. Evoluand acasa, fotbalistii de pe valea Crisului repede au castigat cu echipa din Tărian, cu scorul de 3-2. 

 

Derbiul etapei s-a desfasurat duminica de la orele 15 pe terenul din Vadu Crisului, unde echipa gazda a primit vizita echipei de pe locul 1, Viitorul Tărian. Pe o vreme superb de toamna cei de la Vadu Crisului au început intr-un ritm extrem de alert partida, primele 30 de minute fiind la discretia lor, marcand 3 goluri prin Munteanu Alexandru, Marius Gavrilut si Negel Cosmin. Treptat insa oaspetii au echilibrat jocul si pe fondul unor ratari nepermise al gazdelor au marcat de doua ori pana la finalul  partidei. Astfel cu 10 puncte si cu un golaveraj mai bun AS Vadu Crisului ocupa locul I. in seria 1, Nord al Ligii a V-a.Duminica,10 octombrie 2021 insa va fi din nou derby. Echipa din Vad va face deplasare la Astileu, unde se va intalni cu echipa locala Inter, care este pe locul II.al seriei I., tot cu 10 puncte, dar  cu un golaveraj inferior. 

In formatia din Vadu Crisului au evoluat duminica: Gauris Sergiu, Madar Mircea, Seghedi Radu, Dan Remus, Kiss Mihai, Popa Catalin, Sebestean Madalin, Negel Cosmin, Munteanu Alexandru, Gavrilut Marius. Au intrat in repriza secunda Hasas Robert, Lontis Andrei si Jolte Adrian. 

 

Urmărește-ne și pe Google News