1.5 C
Aleşd
marți, 19 martie 2024

A.S. Vadu Crisului a mai trecut de un hop

Dupa ce saptamana trecuta fotbalistii de la Vadu Crisului au castigat cu scorul de 3-0 in deplasare cu echipa Inter Astileu, duminica 17 octombrie 2021 de la ora 14 pe teren propriu au primit vizita echipei din Cheresig. Rezultatul a fost 3-1 pentru gazde.

- Publicitate -

Sportul este religia fizicului. Sportul este folositor societății pentru că asigură exemple vii de excelență. Dacă acest secol poate fi numit secolul omului obișnuit, atunci fotbalul, din toate sporturile, este în mod sigur jocul acestui secol. Într-o lume bântuită de bombele cu hidrogen și napalm, terenul de fotbaleste un loc în care sănătatea și speranța sunt încă întregi, spune Stanley Rous. La sate fotbalul este sportul rege, care duminica de duminica ridica oamenii – dupa biserica si masa de pranz – si ii aduna la terenul de fotbal. In localitatile rurale nu gasim teatru, filarmonica, spectacolul este meciul de fotbal, unde joaca baiatul, tata, verisorul, prietenul sau vecinul. La ligile inferioarede liga a patra sau a cincea alearga dupa minge tanarul de 16 ani alaturi de cel cu varsta de 40 de ani. Aici vârsta nu este o barieră. Este o limită pe care ți-o pui doar în mintea ta, imispunea unul dintre jucatori, care activeaza la 42 de ani. La acest nivel un sportiv nu poate să alerge pentru bani în buzunare. El trebuie să alerge cu speranța în inimă și visuri în minte. La aceste meciuri, unde in general comunele vecine isi disputa sansele, orgoliile sant mari. Pe teren ai doar 3 alegeri: să abandonezi, să te supui sau să dai tot ce poți. Să găsești jucători buni este ușor. Să-i faci să joace ca o echipă este o altă poveste, spunea Casey Stengel. Acestea sant mai evidente la sate, unde a face o echipa este mult mai greu decat la oras, de multe ori jucatorii se intalness de 1-2 ori pe saptamana sau doar la meciuri.

Duminica la Vadu Crisului echipa de pe locul I. in liga a V-a, seria Nord a primit vizita echipei Vointa Cheresig. Pana la pauza meciul a fost unul echilibrat, gazdele reusind ca sa deschida scorul in urma unei lovituri libere prin Popa Catalin. Oaspetii, Vointa Cheresig au egalat tot in urma unei faze fixe, reusind ca sa marcheze din lovitura libera. In partea a doua al jocului gazdele au dominat clar si au reusit ca sa inscrie de doua prin Robi Hasas, care prima oara a inscris din interiorul careului la o faza pregatita de Mircea Madar jr., apoi a fructificat o centrare al lui Nagel Alexandru.

In ultima etapa a ligii a V-a urmeaza un alt derby Echipa A.S.Vadu Crisului va evolua in deplasare la Suncuius.

In formatia de la Vadu Crisului au evoluat duminica: Mihai Geczi, Andrei Lontiș, Catalin Popa, Aurel Kis, Negel Alexandru Cosmin, Seghedi Raducu, Mihai Kis, Sebestean Madalin, Hasas Robert, Mircea Madar, Munteanu Alexandru

Au intrat in repriza secundă: Marius Gavrilut, Dan Remus, Jolte Adrian

#EchipaMVEIGMGPP
1AS Vadu Crișului651019716p
2Viitorul Tărian650119915p
3Minerul Şuncuiuş641113513p
4Inter Aştileu6312131410p
5Voinţa Cheresig62044106p
6CSC Viitorul Bratca611410174p
7Locadin Ţeţchea610510173p
8CS Diosig Bihardioszeg610510193p
- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,133FaniÎmi place
1,741CititoriConectați-vă
396CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI