CSM Oradea va găzdui turneul 5B al Ligii Naționale de Baschet Masculin

98
Arena Antonio Alexe din Oradea
CSM Oradea va găzdui turneul 5B al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Clubul bihorean a preluat organizarea acestui eveniment de la CSM VSKC Miercurea Ciuc după ce în localitatea harghiteană s-a consemnat un incendiu devastator ce a determinat autoritățile să desemneze Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc loc provizoriu de cazare pentru familiile afectate de amintitul incendiu.

Astfel, turneul 5B se va desfășura în perioada 14-15 ianuarie 2021, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Programul turneului este următorul:

Joi:

SCM Timișoara vs CSM VSKC Miercurea Ciuc – ora 16.00

CSM CSU Oradea vs CSM Focșani – ora 19.00

Vineri:

  • CSM Focșani vs SCM Timișoara – ora 16.00
  • CSM VSKC Miercurea Ciuc vs CSM CSU Oradea – ora 19.00

Cel mai probabil meciurile vor putea fi urmărite în transmisiune directă pe platforma FRB TV (YouTube).

Potrivit normelor legale în vigoare, accesul publicului la aceste meciuri nu va fi permis.

Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.