Zeci de tineri beiușeni au devenit membri ai PSD

584
PSD Beiuș

Peste 20 de tineri din municipiul Beiuș au devenit membri ai organizației locale a PSD la finalul săptămânii trecute. Lor li se vor alătura, etapizat, pentru a respecta regulile actuale, alte zeci de persoane, în perioada imediat următoare.

Cu această ocazie, Sergiu Nicolae Iftimovici, un tânăr antreprenor din municipiu, a fost ales președinte al TSD Beiuș. Sergiu este căsătorit, are un copil și își conduce propria companie. Stela Babău, președintele PSD Beiuș și candidatul PSD la Primăria municipiului Beiuș a declarat: ”La Beiuș a venit vremea schimbării, iar tinerii numeroși care ni se alătură o dovedesc. Am convingerea, știu, că Beiușul poate mai mult, iar beiușenii pot trăi mai bine la ei acasă, iar noi asta le vom oferi: un Beiuș european, curat din toate punctele de vedere. Vom da cetățenilor un oraș în care nu doar că vor să rămână, ci și unul în care cei plecați vor dori să revină pentru că vor avea oportunități reale și sprijin de la Primărie. Eu le garantez asta.

Sergiu Iftimovici, noul președinte al TSD Beiuș: ”Eu cred că în Beius te poți realiza și în Beiuș poți trăi bine dacă și primăria e de partea oamenilor. Acum nu este, dar o vom face să fie. Pentru asta ne implicăm și o susținem pe doamna Stela Babău.

Ioan Mang, președintele PSD Bihor, le-a transmis tinerilor prezenți: ”Este clar că la alte partide tinerii nu prea sunt băgați în seamă, dar nu este cazul la PSD Bihor. Noi avem cel mai tânăr secretar executiv al unei organizații județene din România și am dat în mandatul trecut cel mai tânăr europarlamentar român. Eu am avut întotdeauna încredere în tineri, iar social democrația, și în România dar și la nivel european, reprezintă în mod natural locul predilect de implicare politică și de afirmare a celor tineri. Suntem singurii care facem lucruri concrete pentru tineri și le oferim oportunități reale, nu sloganuri.”

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.