USR PLUS Bihor și-a desemnat candidații. Deputatul Silviu Dehelean, arhitecta Adela Lile și medicul Mihai Florea, pe primele locuri la Camera Deputaților și Senat

667
Silviu Dehelean, Adela Lile și Mihai Florea
Silviu Dehelean, Adela Lile și Mihai Florea

Alianța USR PLUS Bihor și-a stabilit candidații pentru Camera Deputaților și Senat la alegerile parlamentare 2020.

 

Pentru Senat, candidații sunt: Mihai Florea (medic), Andrei Acs (expert biolog), Carmen Dumitriu (expert contabil), Adriana Mîrza (manager într-o companie multinațională).

Candidații clasați primii pentru Camera Deputaților sunt: Silviu Dehelean (notar), Adela Lile (arhitect), Adrian Szoke (inginer), Radu Mănăilă (manager într-o companie multinațională), Adrian Derban (antreprenor), Narcis Penu (antreprenor), Răzvan Balasko (inginer).

Pe listele de candidați se află și actualul deputat Silviu Dehelean, artizanul inițiativei „Fără Penali în funcții publice” și cel care a luptat în Comisia Juridică, împreună cu Stelian Ion, împotriva legislației anti-justiție a regimului Dragnea.  Alături de Silviu Dehelean sunt oameni noi cu experiență în sănătate, în mediul privat și în societatea civilă, oameni cu o contribuție activă în comunitate.

Procesul de desemnare a candidaților a avut loc în cadrul fiecărei filiale județene a USR și PLUS, în care membrii celor două partide și-au ales candidații. Organizatorii au asigurat atât transparența procesului, cât și respectarea întocmai a protocolului de fuziune între cele două partide.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.