Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, vine azi în Bihor

184
Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros
Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros

Vineri, 29 mai, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, va efectua o vizită de lucru în județul Bihor la invitația prefectului Dumitru Țiplea.

 

În prima parte a zilei ministrul Adrian Oros se va deplasa împreună cu prefectul Dumitru Țiplea în comuna Tinca, unde va avea loc o întâlnire cu autoritățile locale care sprijină proiectele de dezvoltare agricolă, cu fermieri și agricultori locali, precum și cu reprezentanții investitorilor într-un concept de agricultură inovator, dezvoltat pe orizontală.

Începând cu ora 11.00, ministrul și prefectul vor participa, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Oradea, la o sesiune de discuții cu reprezentanții Serviciilor Publice Deconcentrate de profil, precum și cu specialiști și reprezentanți ai agricultorilor din județului Bihor.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.