Alianța USR PLUS Bihor a depus oficial listele de candidaturi pentru Alegerile Parlamentare

337
 

Chiar dacă perioadă pe care o trăim acum cu toții e una complicată, ce limitează întâlnirile cu comunitatea, și chiar dacă perioada de strângere de semnături a fost una extrem de scurtă, de doar 3 săptămâni, USR PLUS Bihor s-a numărat printre cele mai active filiale județene ale Alianței, reușind să strângă aproximativ 8000 de semnături fizice și digitale, pentru a putea candida în cadrul Alegerilor Parlamentare din 6 decembrie.

 

Pentru Senat, candidații USR PLUS sunt, în ordine, Mihai Florea (medic), Andrei Acs (expert biolog), Carmen Dumitriu (expert contabil) și Adriana Mîrza (manager într-o companie multinațională).

Candidații clasați primii pentru Camera Deputaților sunt Silviu Dehelean (notar), Adela Lile (arhitect), Adrian Szoke (inginer), Radu Mănăilă (manager într-o companie multinațională), Adrian Derban (antreprenor), Narcis Penu (antreprenor) și Răzvan Balasko (inginer)

Pe listele de candidați se află și actualul deputat Silviu Dehelean, artizanul inițiativei cetățenești „Fără Penali în funcții publice”, un proiect care a strâns peste 1.000.000 de semnături la nivel național și cel care a luptat în Comisia Juridică, împreună cu Stelian Ion, împotriva legislației anti-justiție a regimului Dragnea. Alături de Silviu Dehelean, Alianța USR PLUS propune oameni noi în politică, cu experiență în sănătate, în mediul privat și în societatea civilă, oameni cu o contribuție activă în comunitate.

“Dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în această perioadă, semnând pentru proiectul nostru, căci suportul lor a fost decisiv pentru posibilitatea candidaturii noastre. Dorim de asemenea să anunțăm faptul că, în perioada următoare, vom prezenta fiecare proiect pe care îl vom susține în campania care urmează și, mai departe, în cei 4 ani de mandat”, mai spun reprezentanții USR PLUS Bihor.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.