Tragedie la Turda! Șase persoane decedate în urma unui incendiu, patru erau copii! (video)

1435

Planul ROȘU de intervenție a fost activat noaptea trecută la Turda. Un puternic incendiu a izbucnit pe strada Nicolae Teclu, soldat din păcate cu pierderi de vieți omenești.

 

Patru copii și doi adulți și-au pierdut viața noaptea trecută în urma incendiului care le-a mistuit casa dar și viețile.

Pompierii clujeni au găsit la fața locului 7 persoane inconștiente, doar una fiind transportată la spital în viață.

6 persoane au decedat, dintre care 4 copii, din cauza intoxicării cu fum. Un singur băiat, în vârstă de 14 ani, a fost dus la Spitalul Municipal Turda, în comă.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor Turda, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervinit în această dimineață, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda.

Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor calificat. A fost declanșat planul roșu de intervenție începând cu ora 6.05.Unul dintre copii, respectiv un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ.

Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru nici unul dintre aceștia.”, transmite ISU Cluj.

Potrivit TurdaNews.ro până la această oră nu se cunoaște cauza incendiului, decât la finalizarea investigațiilor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.