Sorin Oprescu a fost dat în urmărire generală de către Poliția Română după ce a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru luare de mită

432

Fostul primar al Capitalei, medicul Sorin Oprescu este de negăsit după ce, vineri, Curtea de Apel București l-a condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare într-un proces de luare de mită. Oprescu a fost dat în urmărire națională, iar fotografia sa și informații despre motivul căutării au fost publicate pe pagina Poliției Române.

 

Polițiștii l-au căutat pe Sorin Oprescu la adresa din domiciliu pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii însă acesta nu a fost găsit.

Conform unor surse citate de G4Media și de televiziunea Digi24, Sorin Oprescu a plecat din țară în 25 aprilie. Fostul primar al Capitalei nu avea nicio restricție de circulație și a putut părăsi țara.

Curtea de Apel București l-a condamnat astăzi pe fostul primar al capitalei, Sorin Oprescu, la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru luare de mită, constituire a unui grup infracțional organizat și abuz în serviciu.

Fostul edil al Bucureștiului a fost acuzat de procurori că a primit, în luna septembrie 2015, în timpul celui de-al doilea mandat, în locuința sa din Ciolpani, 25 de mii de euro de la Bogdan Popa, director din Primăria București, sumă provenită ilegal din bugetul municipiului București. 

 

Urmărește-ne și pe Google News