Sorin Oprescu a fost dat în urmărire generală de către Poliția Română după ce a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru luare de mită

420

Fostul primar al Capitalei, medicul Sorin Oprescu este de negăsit după ce, vineri, Curtea de Apel București l-a condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare într-un proces de luare de mită. Oprescu a fost dat în urmărire națională, iar fotografia sa și informații despre motivul căutării au fost publicate pe pagina Poliției Române.

 

Polițiștii l-au căutat pe Sorin Oprescu la adresa din domiciliu pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii însă acesta nu a fost găsit.

Conform unor surse citate de G4Media și de televiziunea Digi24, Sorin Oprescu a plecat din țară în 25 aprilie. Fostul primar al Capitalei nu avea nicio restricție de circulație și a putut părăsi țara.

Curtea de Apel București l-a condamnat astăzi pe fostul primar al capitalei, Sorin Oprescu, la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru luare de mită, constituire a unui grup infracțional organizat și abuz în serviciu.

Fostul edil al Bucureștiului a fost acuzat de procurori că a primit, în luna septembrie 2015, în timpul celui de-al doilea mandat, în locuința sa din Ciolpani, 25 de mii de euro de la Bogdan Popa, director din Primăria București, sumă provenită ilegal din bugetul municipiului București. 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.