Șeful DSU, Raed Arafat are COVID-19

386
Raed Arafat
Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat luni seara că are COVID-19. Simptomele sunt ușoare, a precizat medicul.

 

Într-o postare pe Facebook, șeful DSU anunță luni seara că are Covid-19. Nici el nu își explică cum s-a infectat, având în vedere că a purtat mască FFP2 și dimineață era negativ la testul rapid.

„După un test rapid administrat de mine acasă, în această seară, am ieșit Covid pozitiv. Acesta, după ce dimineață testul a fost negativ, eu purtând masca FFP2 tot timpul. Simptomele pe care le am la acest moment sunt ușoare”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

Șeful DSU a mai anunțat că va continua să lucreze de la domiciliu în următoarele zile.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.