Raed Arafat, şeful DSU, s-a vaccinat astăzi împotriva noului coronavirus (video)

258
dr. Raed Arafat
dr. Raed Arafat

„Luni, 11 ianuarie 2021, începând cu ora 12.00, personalului din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență, inclusiv șefului structurii – secretar de stat dr. Raed Arafat, i se va administra vaccinul împotriva COVID-19, la Centrul de Vaccinarea din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București”, transmite Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Imagini în direct. 

„Azi mi-a venit rândul. Este un gest de normalitate. Abia am așteptat să pot să mă vaccinez, am promis că voi face public acest lucru și am făcut”, a explicat Raed Arafat după ce s-a vaccinat. 

Reamintim că, în România, campania de vaccinare a început în data de 27 decembrie 2020, iar debutul campaniei a fost marcat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr. Matei Balș” din Capitală.

Pe baza contractului semnat de Comisia Europeană cu BioNTech/Pfizer, numărul de vaccinuri pe care le poate accesa România este de 10 milioane de doze.

Astăzi, 11 ianuarie 2021, în România a sosit a patra tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech, constând în 150.150 de doze.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.