Președintele Iohannis se vaccinează împotriva COVID-19 (video)

379
Preşedintele Klaus Iohannis s-a imunizat anti-COVID

Preşedintele Klaus Iohannis s-a imunizat anti-COVID, vineri, la ora 10:00, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Președintele s-a vaccinat în direct. Astfel, s-a dat startul celei de-a doua etape de vaccinare. În această etapă se încadrează oamenii din instituții ale statului, precum centrele sociale, dar și persoanele care au diverse afecțiuni și cele peste 65 de ani.

Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, se vaccinează la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”

Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, se vaccinează la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19, din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”

Publicată de Guvernul României pe Joi, 14 ianuarie 2021

“Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare. Voiam să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea, care împreună cu respectarea măsurilor de protecție ne vor scoate din pandemie”, a decalarat Preşedintele Klaus Iohannis, ulterior vaccinării.

Declarații de presă susținute de președintele Klaus Iohannis, după vaccinarea împotriva COVID-19

Declarații de presă susținute de președintele Klaus Iohannis, după vaccinarea împotriva COVID-19

Publicată de Guvernul României pe Vineri, 15 ianuarie 2021
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.