Premierul Ludovic Orban anunță că va propune sistarea evenimentelor private sau revenirea la vechiul sistem cu maximum 20 de persoane

579
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat că va propune sistarea evenimentelor private sau revenirea la vechiul sistem în care era permisă participarea a maximum 20 de persoane.

Premierul a explicat că evenimentele private, precum nunțile, botezurile sau petrecerile, în general, reprezintă o sursă de îmbolnăvire, pentru că “nu se respectă nici măsura limitării numărului de participanți, dar nici regulile de protecție sanitară”.

“Da, să vă spun eu o restrictie pe care am gândit-o. Voi propune sistarea evenimentelor private. Reprezintă una dintre principalele surse de îmbolnăvire. Sau revenirea la evenimente de cel mult 20 de persoane, cum era înainte. Foarte mulți organizatori nu respectă aceste reguli. Discutăm dacă ar trebui ca evenimentele să se facă în familie, restrâns, dar sunt voci mai radicale care vor interzicerea cu totul a acestor evenimente”, a mai spus premierul Orban.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.