Polițiști agresați de locuitorii furioși într-un cartier din Hunedoara (video)

733

Mai mulți polițiști au fost agresați de locuitorii furioși. Aceștia au reacționat violent după ce polițiștii au încercat să rețină un bărbat, care nu a avut la el documentele necesare ieșirii din izolare.

Echipajele de poliție au fost atacate cu pietre și alte obiecte contondente și s-au retras de la locul incidentului. Imaginile au fost postate pe facebook.

„Având în vedere interesul mass-media față de incidentele din Hunedoara, facem următoarele precizări: În acest moment, după intervenția poliției și jandarmeriei, toate persoanele din acea zona s-au retras în locuințe și situația a revenit la normal. Reamintim faptul că în timp ce verificau respectarea prevederilor ordonanțelor militare, echipajele de poliție au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă.

Imediat după acest moment, polițiștii au fost atacați cu pietre și alte obiecte contondente de mai multe persoane din respectivul cartier, rude și cunoscuți ai bărbatului care era legitimat de poliție.

După identificarea participanților la agresiune, trei persoane au fost ridicate de polițiști și conduse la sediul poliției pentru audieri. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj și distrugere. Echipajele de ordine publică rămân în continuare în zonă pentru a preveni orice alte incidente”, este mesajul transmis de Poliția Română pe rețelele de socializare.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.