30.3 C
Aleşd
marți, 23 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Persoanele fizice pot achiziționa rovinietă online pe platforma ghiseul.ro

Joi, 27 iunie 2024, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat lansarea unei noi opțiuni pentru achiziționarea rovinietei online. Prin intermediul parteneriatului încheiat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României, utilizatorii rețelei de drumuri naționale, drumuri expres și autostrăzi pot acum achiziționa rovinietă direct pe platforma www.ghiseul.ro.

Această inițiativă permite persoanelor fizice să plătească tariful de utilizare pentru rovinieta electronică folosind exclusiv cardul bancar. Implementarea acestei soluții digitale reprezintă un pas important către simplificarea procesului de achiziționare a rovinietei și îmbunătățirea accesului la serviciile publice online în România.

Utilizatorii pot accesa platforma www.ghiseul.ro pentru a verifica tarifele, a achiziționa rovinieta dorită și a efectua plata într-un mod rapid și securizat. Această măsură are scopul de a reduce birocrația și de a sprijini digitalizarea în sectorul transporturilor, în beneficiul tuturor participanților la trafic.

Pentru mai multe informații și pentru a achiziționa o rovinietă online, vizitați www.ghiseul.ro și accesați secțiunea dedicată rovinietei electronice.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,925FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI