Parchetul Militar începe urmărirea penală in rem în cazul filmului ascuns de pompieri după tragedia Colectiv

268
filmările secrete făcute la Colectiv

După preluarea dosarului Colectiv 2, Parchetul Militar începe urmărirea penală in rem pentru sustragere sau distrugere de probe ori înscrisuri după ce filmarea intervenţiei, publicată de Libertatea, a fost ascunsă de pompierii de la IGSU.

În dosar se fac verificări, tot in rem şi pentru profanare de cadavre sau morminte după ce Orlando Şchiopu, şeful ISU Bucureşti, a fost înregistrat când înjura morţii de la Colectiv, scrie g4media.ro.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.