Noua listă CNSU a țărilor cu risc epidemiologic. Slovacia a intrat în zona roșie

838
Triaj epidemiologic în vama Borș
Foto ©️ ebihoreanul.ro

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, joi, actualizarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat Hotărârea nr. 81 prin care se actualizează lista țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat:

-în zona roșie au intrat: Slovacia, Insulele Feroe, Singapore și Leshoto;

-în zona galbenă au intrat:

•din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Bosnia și Herțegovina, Macedonia de Nord, Belarus, Groenlanda, Aruba și Polinezia Franceză;

•din zona verde, în urma creșterii incidenței: Andorra, Iordania și Insulele Cayman;

-în zona verde au intrat: Norvegia, Azerbaidjan, Tunisia, Libia, Jamaica, Fiji, Mauritius și Insulele Turks și Caicos.

Documentul poate fi consultat mai jos:

62217481

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.