Nou incident într-un spital din România. Pacienți evacuați din ATI

637

Un nou incident a avut loc duminică seara într-un spital din Capitală, la doar două zile de la incendiul de la „Matei Balș”.

Primele informații și imagini arată că la Spitalul „Sf Pantelimon” din București mai mulți pacianți au fost evacuați dintr-un corp de clădire după ce s-a produs fum din cauza unui tub de neon care s-a defectat, scrie Digi24.ro.

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului”, se precizează în comunicatul transmis de conducerea Spitalului „Sf. Pantelimon”.

Managerul spitalului spune că nu este necesară evacuarea unității și mutarea pacienților într-o altă unitate medicală.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.