Mihai Constantinescu a murit!

603
Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a murit, marți seara, în jurul orei 19:10, după un stop cardio-respirator!

Soția artistului a spus că decesul a survenit în spital, în ciuda eforturilor de resuscitare făcute, timp de 50 de minute, de către medici. Cântăreţul Mihai Constantinescu se afla, de pe 14 mai, internat la Spitalul Floreasca din capitala, în stare gravă.

Informația despre decesul artistului a fost confirmată de familie.

Interpretul şi compozitorul Mihai Constantinescu s-a născut la Bucureşti, la 4 ianuarie 1946. A absolvit Institutul de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti (1973). Mihai Constantinescu a început să creeze muzică de la de 18 ani. ”Iubiti şi câinii vagabonzi”, ”Sus în deal” ”Maria” şi “O lume minunată” sunt doar câteva dintre şlagărele care l-au consacrat.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.