Guvernul a aprobat prelungirea stării de alertă

910
Poliția control carantină

Guvernul a aprobat, în şedinţa de marţi, printr-o hotărâre, prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul României cu 30 de zile, începând cu 13 ianuarie.

Hotărârea privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 ianuarie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 a fost adoptată în forma introdusă pe agenda ședinței de Guvern.

Proiectul poate fi consultat mai jos:

[embeddoc url=”https://stirioficiale.ro/storage/88/Hotarare-CNSU-nr.-3-din-11.01.2021-prelungire-alerta.pdf” viewer=”google”]
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.