Furtuna la Timisoara. copaci rupti, bucati de acoperis prabusite pe masini, grindina cat pumnul (foto-video)

1744

Bucati de gheata de dimensiuni impresionante au cazut la margine de Timisoara, dar si in alte zone din judet, in timpul furtunii de sambata după-amiază, scrie opiniatimisoarei.ro.

In jurul orei 15.30, o vijelie puternica s-a abatut asupra orasului, venind din zona de sud. Vantul a suflat cu furie, iar la scurt timp s-au pornit aversele de ploaie. Pe alocuri, bucatile de gheata au fost de marimea unui pumn. Stau marturie fotografiile postate de oameni pe retelele de socializare, facute in curti si gradini din Timis. Furtuna a maturat intreg orasul.

grindina

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.