Elena Udrea condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute

278

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, potrivit sentinței pronunțate de complet în sala de judecată. Decizia e definitivă. Instanța a respins constestația în anulare și a menținut sentința de 6 ani închisoare.

 

În urmă cu scurt timp, judecătorul a respins contestația în anulare. Acest lucru înseamnă că rămâne valabilă condamnarea inițială de 6 ani de zile, fără posibilitatea rejudecării.

Procurorul DNA a declarat că își dorea pedepse mai mari, însă în concluziile scrise trimise către judecător, acesta precizase că își dorește menținerea condamnărilor pronunțate deja. Decizia se aplică tuturor condamnaților din acest dosar.

Mai rămâne ca ICCJ să comunice decizia părților și către poliție. Elena Udrea fie se va preda singură, la o secție de poliție de pe raza unde locuiește, fie va merge direct la penitenciar pentru a se preda. A treia variantă presupune ca fostul ministru să aștepte acasă până atunci când vor ajunge polițiștii.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.