Dacia a prezentat noul său model Jogger (video)

291

Dacia a prezentat noul său model Jogger, un crossover cu șapte locuri care va înlocui Lodgy. 

Model Jogger are 4,5 m lungime și un ampatament de 2,9 m. Va oferi spațiu pentru șapte pasageri adulți, iar prețul de pornire va fi de 15.000 de euro cu TVA.

La lansare, va fi disponibil cu un nou motor pe benzină de 1,0 litri pe benzină, în trei cilindri, de 110 CP (cu cutie de viteze manuală în șase trepte), fie cu un motor bi-combustibil (GPL) de 99 CP, care se găsește în prezent în SUV-ul Duster. Potrivit Dacia, datorită celor două rezervoare (40 L pentru GPL și 50 L pentru benzină), Jogger cu echipare GLP dispune de o autonomie de peste 1 000 km.

Producția Jogger va începe de la finalul acestui an la Mioveni.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.