APEL UMANITAR: copilul unei cunoscute handbaliste are nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga lupta cu o boală nemiloasă

465

În vârsta de un an și 10 luni, Patrik, copilul cunoscutei handbaliste din România, Valeria Motogna suferă de o boală gravă, iar apropiații acesteia fac apel la oamenii cu suflet mare pentru a strânge banii necesari intervenției în străinătate.

 

Băiețelul a fost diagnosticat pe data de 5 aprilie cu leucemie mieloblastica. Părinții se află deja în Italia, la Genova, unde Patrik a început tratamentul.

Deocamdată nu se știu exact costurile, însă au fost anunțați ca vor fi mari, de aceea fac un apel la oamenii cu suflet mare sa ajute cu oricât se poate.

Valeria Motogna este una dintre cele mai cunoscute jucătoare de handbal din România. Aceasta a evoluat mult timp la HC Zalău. În 2000 și 2008, ea a fost componentă a echipelor naționale ale României care au avansat până în sferturile de finală ale turneelor feminine de handbal de la Jocurile Olimpice. De altfel, la Olimpiada din 2008, Motogna a fost desemnată căpitanul echipei și port-drapelul delegației României la ceremonia de deschidere. Fostul căpitan al naţionalei României a jucat și pentru CSU Oradea.

Cei care își doresc sa ajute o pot face donând în conturile:

RO92BTRLRONCRT0353543601

RO42BTRLEURCRT0353543601 – ambele deschise pe numele soțului Puscas Motogna Vasile Gabriel.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.