ALDE iese de la guvernare!

179

Șeful ALDE Călin Popescu Tăriceanu și-a anunțat partidul că va demisiona din funcția de președinte al Senatului, spun surse din partid citate de știripesurse.ro, poziția pe care o ocupă de 5 ani.

 

Deasemenea, miniștrii ALDE demisionează în cursul zilei de mâine. Este vorba de miniștrii de la Mediu, Energie, Externe și Relația cu Parlamentul.

Conform Constituției și a deciziilor CCR, Viorica Dăncilă va fi obligată să vină în Parlament, în termen de 45 de zile, pentru a cere un nou vot de reconfirmare, odată cu schimbarea culorii politice a guvernului. Are nevoie de 233 de voeturi. Dacă nu le va obține, guvernul rămâne interimar.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.